[翻唱] sexy back 性感回归

I'm bringing sexy back
我重拾我的性感回归

Them other boys don't know how to act
这让那些小子们不知所措。

I think it's special
我想在你背后藏的东西

what's behind your back
很是特别吧

So turn around and I'll pick up the slack
为何不干脆转过身,我会为此重整精神继续做

Take'em to the bridge
转入主段

Dirty babe
使坏吧,宝贝

You see these shackles baby I'm your slave
你看这遍地铁链,宝贝儿我早就是你的奴隶

I'll let you whip me, if I misbehave
我喜欢游戏调皮还心不在焉,所以抽打我吧

It's just that no one makes me feel this way
除了这样的你也没人让我感觉如此兴奋

Take'em to the chorus
转入副歌

Come here girl / go head be gone with it
过来小妞,随着节奏一起扭动

Come to the back / go head be gone with it
到后面来,随着节奏一起扭动

VIP / go head be gone with it
你是贵宾,随着节奏一起扭动

drinks on me /go head be gone with it
酒钱就算我的,随着节奏一起扭动

Let me see what you're working with / go head be gone with it
让我看看你在耍什么花招,随着节奏一起扭动

Look at those hips / go head be gone with it
瞧瞧那些翘臀,随着节奏一起扭动

Make me smile / go head be gone with it
你把我逗笑了,随着节奏一起扭动

Go ahead child / go head be gone with it
来吧孩子!随着节奏一起扭动

and get your sexy on / go head be gone with it
带上你的性感,随着它一起扭动

(repeat)
(重复)

I'm bringing sexy back
我重拾我的性感回归了!

Them other mother fuckers don't know how to act
这让其他自大的家伙无法继续掩饰下去

Girl let me make up for the things you lack
小妞让我来填补你内心的空虚吧

Because you're burning up my body get it fast
若不快些满足,你就要失去理智了

Take'em to the bridge
转入主段

Dirty babe
使坏吧,宝贝

You see these shackles baby I'm your slave
你看这遍地铁链,宝贝儿我早就是你的奴隶

I'll let you whip me, if I misbehave
我喜欢游戏调皮还心不在焉,所以抽打我吧

It's just that no one makes me feel this way
除了这样的你也没人让我感觉如此兴奋

Take'em to the chorus
转入副歌

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?中文注册

x

评分

点点 + 50 棒棒的

很劲的一首性感抖腿小黄歌。哈哈。
我喜欢,这调调。

嗯,一边听一边抖腿确实不错!

欣赏佳作。为你点赞。

果然是够性感的。

这性感妖娆的
挂上耳机听
享受

。。。。。。。。小黄歌也能精华了,没天理啊。

wow,这性感的,太诱惑了