[翻唱] DRUNK GROOVE

You, you drive slow
你,你开得慢

You drive slow
你开得慢

You make me feel so crazy
你让我觉得很疯狂

I don't wanna know
我不想知道

Don't wanna know
不想知道

Your name, you look amazing
你的名字,你看起来很棒

Just one shot and go
一枪就走

Two shots and go
两枪就走

For me this world is hazy
对我来说这个世界很模糊

I don't wanna talk
我不想说话

Don't wanna talk
不想说话

Just let me **** you baby
就让我****你宝贝

Show me what you got, show me, show me, what you got, got
给我看你有什么,给我看,给我看,你有什么,给我看

I don't wanna know
我不想知道

Don't wanna know
不想知道

Your name, you look amazing
你的名字,你看起来很棒

Just one shot and go
一枪就走

Two shots and go
两枪就走

Just let me **** you baby
就让我****你宝贝

Show me what you got, show me, show me, what you got, got
给我看你有什么,给我看,给我看,你有什么,给我看

Do you wanna play with me that game
你想和我玩那个游戏吗

Play with me that game
和我玩那个游戏

Play that game
玩那个游戏

Do you wanna fell with me the same
你想和我一起变坏吗

Fell with me the same
和我一样堕落

Fell the same
一样堕落

Do you wanna play with me that game
你想和我玩那个游戏吗

Play with me that game
和我玩那个游戏

Play that game
玩那个游戏

Do you wanna fell with me the same
你想和我一起变坏吗

Fell with me the same
和我一样堕落

Fell the same
一样堕落

Do you wanna
你想吗

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?中文注册

x

还没听歌,这图超级喜欢

诺北 发表于 2022-1-26 12:06
还没听歌,这图超级喜欢

我也喜欢。跟小仙女或小妖女似的,哈哈。

尼莫他爹 发表于 2022-1-26 12:08
我也喜欢。跟小仙女或小妖女似的,哈哈。

对,这歌我也超级喜欢,特迷幻

[LV.Master]伴坛终老

欣赏一下,谢谢。

唉哟哟,这旋律好想摇头

花香香,这首唱得太迷人了啊啊啊啊啊啊,喝两瓶二锅头也达不到这种纸醉金迷的梦幻效果啊

诺北 发表于 2022-1-26 12:12
对,这歌我也超级喜欢,特迷幻

英语歌,有很多歌词出格,迷幻的。

雾桥 发表于 2022-1-26 22:46
花香香,这首唱得太迷人了啊啊啊啊啊啊,喝两瓶二锅头也达不到这种纸醉金迷的梦幻效果啊

Girl, Let’s 互相吹捧,共同沉沦!嘎嘎嘎嘎,嘎